Moederdag 2023

Het was in de voorbereiding natuurlijk angstvallig naar het weerbericht kijken maar uiteindelijk werd het, in ieder geval weer technisch, een geweldige Moederdag.

Vier weken geleden bedachten we als fractie dat we zichtbaarder moesten worden in het dorp. Maar hoe dan. Nou riep er eentje we kunnen misschien proberen te kijken of het mogelijk is dat we een stalletje op de braderie huren. Goed plan maar dan. Uiteindelijk werd het idee geboren een Ideeënbus annex kinderspellen kraam te organiseren. Met uit diverse opslagen geleende atributen en een kleine investering kunnen we zeggen dat het een alleszins respectabele "acte de presence" is geworden.

In de loop van de dag is er druk gesjoeld en geblikgooit, daarnaast hebben we ook nog een paar ideeen opgedaan, discussies gevoerd en zelfs een aantal potentiele leden van een inschrijffurmulier voorzien. De ideeën worden binnekort op de site gedeeld net als een uitgebreider verslag van deze eerste poging in-contact-met-de-burgers-komen. Voor de volgende poging hebben we in ieder geval meer voorbereidingstijd :-)

 

Dank aan alle vrijwilligers en natuurlijk Marktmeester Michel.